Skrivande

om skrivande

Jag kommer också att skriva om skrivande, på olika sätt. Både utifrån ett eget perspektiv, och eftersom jag arbetar med det. Vi får se hur det kommer att ta sig uttryck.

Den här bilden tog jag som ”reklambild” att använda i marknadsföring. Men det är fint också för att den är tagen utanför ett hus i Såka, Österbotten (dvs Finland) där jag spenderade en vecka med att skriva på min roman förra sommaren. Bilden ger mig alltid goda minnen, av hela atmosfären där, den varma varma sommaren, fälten, bondgården jag bodde på, lakrits, flugor.

 

skriva såka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.