Okategoriserade

om att börja om igen, igen

Nu börjar vi om igen, igen. Om det är något jag lärt mig så är det att jag älskar att börja om. No shame in that, tänker jag, och fortsätter. Detta om igen handlar om en blogg. En som jag vill börja skriva igen, för att jag läser, skriver och befinner mig i den fiktiva men ack så verkliga världen nästan för jämnan. Och för att jag älskar mat, och det här är en bra anledning att ta snyggare matfoton och dela med mig av mina recept. Mest blir det kakor, eftersom jag driver ett skrivcafé.

Här sitter jag och läser, eller skriver. Fast inte alltid, just här, det kan vara lite varstans. Men det här är hemma. Min läshörna, som jag har i mitt kök. Yes, it’s true, I’m that devoted.

Dagens frukost: turkisk yoghurt med pecannötter och röda vinbär, ägg, lapsangté och vitaminer, morgonens läsning är John Fowles – Den franska löjtnantens kvinna. Jag läser den till min kurs i metalitteratur, och ser fram emot resan som denna lilla klump innebär: uppemot sexhundra sidor… Självklart alltid världens längsta primärlitteratur på litteraturvetarkurser… Nåväl.
Äggen är ekologiska, jag köper dem från en dam jag känner. När de har över lite ägg kan man köpa från hennes ”löjligt bortskämda höns” som hon kallar det. Super, tycker jag.

Känner du igen någon bok i min bokhylla som du gillar? Hojta till! =)

läshörna

 

 

Följ min blogg med Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.